För att skaffa mig fler följare ska jag börja med intervjuer. Kända och okända. Först ut är Mona Sahlin.

Hej! Mona, var tog du vägen? Jag saknar din förklaring till det som fick dig att lämna.

Tack. Jag vet. Alla är efter mig. Trist. Djävligt trist.

Vad hände? Du har skilt dig, eller hur?

Ja. Det blev så. Trist. Bosse var bra. Han har fått stå ut med mycket.

Vad kan du göra för att komma ur den här förfalskningshistorien? Vad säger din advokat?

Classe säger åt mig att hålla käften.

Är det verkligen det bästa sättet om man vill rentvå sig? Jag läste att Jasenko Selimovic fick det tipset också när det började osa katt. Något han ångrar idag. Du måste ha någon vettig förklaring till varför du skrev intygen. Skulle ni bo där tillsammans? Varför begick du ett politiskt självmord. Var det passionen som slog till? Efter president Hollande setts åka vespa till sin älskarinna mitt i natten kan han ändå behålla jobbet. Det blir istället sambon som får bära krisansiktet. Män kommer undan med sitt begär. Är du oskyldigt kölhalad?

Det här är mer en privat grej. Det stämmer. Men eftersom det är Mona så kan hon stenas för allt hon gjort. Och det gör djävligt ont. Jag har aldrig fått va privat. Jag upplevde näthatet innan datorn kom.

Kulturministern var inte nådig mot ditt arbete i Ekot i morse. Du skyllde missen med akuttelefonen på Röda Korsets Kansli. Det var inte populärt!

Jag hade väldigt orutinerade medarbetare och jag är ingen administratör. Tyvärr!

Du har varit en människa som folk hatat och älskat. Juholt säger att du var en som stoppade hans karriär. Varför består socialdemokratiska partiet av så starka känslor. Palmes kvinnoaffärer fick stor publicitet bland annat. Hur ska väljarna kunna förlåta all vandel som politiker drar ner sig i. Ser du att du har någon framtid inom politiken? Kommunals Annelie Nordström lämnar partiet och flyttar till F! – kan det vara en öppning för dig? Genom det smarta partibytet vänder Nordström nederlag till seger.

Ja, Annelie är modig. Jag vill också kämpa mer för kvinnofrågorna. De är de viktigaste frågorna för freden.

Lycka Till!

Tack.

Annonser